2019

02.06.2019 08:35

Letos zaznamenáváme úspěchy především v kategorii Pass de Deux (Dvojice), kdy se daří Míši a Anetě na koni Sebastian. Mají na svém kontě dvě 2.místa :). Nutno podotknout, že již cvičí ve cvalu..Konec sezóny byl excelentní a tato dvojice se pyšní titulem Oblastní mistr, v přátelské soutěži zvítězily a na MČR ve Frenštátě konečně stály "na bedně", kdy obsadily 2.místo.

Dařilo se také našim nejmenším cvičencům ve skupině D, kdy naposledy na závodech v Praze získali pěkné 3.místo s Hasanem. Na OM v Albertovci získala skupina 1.místo v přátelské soutěži a na MČR ve Frenštátě opět v přátelské soutěži skupina obsadila 2.místo.

Konečně se nám podařilo sestavit Skupinu Junior a na koni Sebastián trénují své sestavy, za které získali dvakrát 4.místo a jedno 3.místo..:) :). V Národním poháru tato skupina získala dělené 2.-3.místo a na MČR ve Frenštátě p.R. se umístila na 5.místě.

V kategorii Jednotlivců Junior B nám letos startuje pouze Anička C., která si velice polepšila a na konci sezóny se navíc předvedla v novém retro drese. Ten ji přinesl štěstí a na OM v Albertovci získala krásné třetí místo, v přátelské soutěži se také umístila na 3.místě. A velikým úspěchem si odnesla 6.místo z MČR ve Frenštátě.

V kategorii Dvojic máme ještě Janette s Adélkou, které jsou našimi novými členy, tudíž nováčky v závodním poli. Na OM získaly druhé místo, v přátelské soutěži pak 4.místo. Na MČR v přátelské soutěži získaly opět 2.místo.