Stříbrný konec sezóny..

11.10.2015 16:17

Dne 12.9.2015 jsme se zúčastnili voltižních závodů, které se konaly v areálu VŠVF Brno. 

Na těchto závodech jsme soutěžili v kategorii Dvojice, kdy Anička Sabelová a Alena Czyloková  obsadily páté místo, v kategorii Jednotlivci Děti startovala Gabka Nožičková a Michael Fukala. Gabka se umístila na šestém místě a Michael pak obsadil hned příčku další, tedy místo sedmé. Zde musím podotknout, že celé cvičení těchto dvou cvičenců jednoznačně pokazil Hasan, protože se neustále plašil - nelíbila se mu zdejší tribuna, která byla nad úrovní jeho hlavy. Navíc povrh v hale byl pro něj dost hluboký a to mu pro cval nevyhovuje.

Naštěstí kategorie skupiny D své sestavy - povinnou a volnou předvádějí v kroku, ale i přesto byl Hasan velice nervozní. Prostě se nevedlo a tak nakonec naše skupina D ve složení Anička Ciencialová, Alexandra Krejčí, Michalea Pachotová, Erika Marcinová, Aneta Santarius a Agnes Nogová obsadila druhé místo. Jak jsme se o týden později dozvěděli, tyto závody byly poslední v této sezóně, tudíž jsme již nedostali příležitost vše napravit.

Takže letos šest zlatých a jedno stříbrné místo... :), což řadí naši skupinu D na celkové první místo v celorepublikovém voltižním hodnocení.