VYHLÁŠENÍ VOLTIŽNÍHO POHÁRU 2015

15.07.2016 06:09

Dne 5.3.2016 jsme se zhostili nelehkého úkolu, kdy jsme uspořádali vyhlášení Voltižního poháru 2015. Za podpory české jezdecké federace a Nadace OKD Minigrantu SRDCOVKA jsme v sále Dělnického domu v Albrechticích u Českého Těšína připravili velice pestrý program slavnostního večera. K shlédnutí bylo vystoupení Taneční školy Nikolas Dance z Karviné a zaposlouchat jsme se mohli do tónů melodií v podání saxofónistek. Nechyběly soutěže a nebo velice bohatá tombola, kde největším lákadlem byly dvě živá morčátka, které darovala Chovatelská stanice U Filipa z Karviné.

Na předávání cen se podílel čestný host této akce, kterým byl pan starosta Ing. Jindřich Feber a večerem nás svým slovem provázela paní Ing. Jana Vavrošová.

Nutno podotknout, že cvičenkám Voltiže Duha v kategorii Skupina D byl uděleno první místo Voltižního poháru 2015. Jedná se o Annu Ciecialovou, Michaelu Pachotovou, Eriku Marcinovou, Alexandru Krejčí, Anetu Santarius a Agnes Nogovou. Po celou sezónu cvičily na koni Hasan 3.

Vše tedy dopadlo velice dobře, děkuji všem, kteří se podíleli na přípravě a realizaci této veliké akce. Veliké poděkování samozřejmě náleží také pivovaru KONÍČEK a firmě EQUITUM.

Foto k shlédnutí naleznete zde: https://2907.rajce.idnes.cz/VOLTIZNI_POHAR_2015