Voltižní závody v Tlumačově, Albertovci a v Praze

15.07.2016 06:50

Ano, máme již za sebou několik závodů po celé naši republice a můžeme se pochlubit dobrými výsledky. Skupina D startuje v novém složení, protože lonští cvičenci přestoupili do vyšší kategorie a závodí za Jednotlivce Děti.Všichni závodí na koni Hasan 3.

Složení skupiny D: Jana Žilinská, Erika Marcinová, Ema Stradějová, Aneta Santarius, Michaela Ociepková a Agnes Nogová. Závodí také Barbara Maringová.

V kategorii Jednotlivci Děti cvičí Michaela Pachotová, Anna Ciecialová a Michael Fukala.

Výsledky:

Tlumačov 2.3.2016 - Skupina D se umístila na 2.místě, v kategorii Jednotlivci Děti startovala pouze Míša P. a ta získala skvělé 3.místo  z 10ti cvičenců.

Albertovec 16.4.2016 - Skupina D opět na 2.místě, v Jednotlivcích Děti startovali Míša P. - 2.místo, Anička C. - 3.místo a Michael F. - 5.místo z 8mi cvičenců.

Praha 7.-8.5.2016 - Skupina D získala 3.místo, jednotlivci získali 2.místo - Míša P., na 5.místě se umístil Michael F. a hned za ním skončila Anička C. V Praze se konaly také paravoltižní závody, kde jsme měly dvě zástupkyně - Petru a Mariánku. V kategorii MHŽ se tedy na 3.místě umístila Marianka F. a na 4.místě, kdy vůbec poprvé závodila, umístila Petra Kuchariková.