Závody v Praze 2013

16.05.2013 21:43

V pátek - 10.5.2013 jsme se po obědě rozjeli na závody vstříc jezdeckému oddílu TJ Orion Praha. Hned co jsme dorazili, tak na nás již čekal koník Dar a měli jsme před sebou trénink. Po tréninku jsme se ubytovali ve vojenské ubytovně Ruzyně. V sobotu, hned po snídani a kosmetických úpravách, jsme vyrazili zpět na jízdárnu na závody. Závodili jsme v kategorii Jednotlivci Děti-kde byly dvě naše cvičenky a v kategorii Dvojic, kde jsme měli zastoupení dvou dvojic. Po vcelku vydařeném závodním dni přišlo na řadu vyhlášení, Anička Ciencialová se umístila v kategorii Jednotlivci děti na 9. místě a Míša Pachotová se umístila hned před ní, tedy na 8.místě (z 10 závodníků).

V kategorii Dvojic se Anička Jonsztová & Julia Jezowiczová umístily na 8. místě a Gabriela Kubienová & Terezka Kalniková se umístily na 5. místě (z 9 míst).

Po vyhlášení výsledků jsme odjeli na ubytovnu, převlékli se a vyrazili na noční Prahu :).

Svezli jsme se metrem, prošli se po Karlově mostě, kolem 22h jsme vyběhli v rámci tréninku schody na Pražský hrad, dalekohledem jsme si prohlédli Národní divadlo a okolí, prošli se po areálu Pražského hradu a také jsme přesně o půl noci navštívili Staroměstské náměstí a Orloj... Zkrátka a jednoduše jsme si s sebou z Prahy nepřivezli pouze stužky, ale také spoustu krásných zážitků :) .

Odkaz s fotografiemi https://2907.rajce.idnes.cz/Praha_11.5.2013